Energimarknaden affärsnyheter för dig i energibranschen

Beställning prenumeration

Välkommen som prenumerant på Läkemedelsmarknaden och Apoteksmarknaden! 

Här tecknar du enkelt en prenumeration på någon av våra produkter. 

  • Som prenumerant av nyhetsbrevet har du tillgång till samtliga artiklar som är publicerade, inklusive nyhetsarkivet. 
  • För att få tillgång till publicerat material äldre än 14 dagar kan du även prenumerera på vårt nyhetsarkiv.

Är du osäker - teckna en gratis provprenumeration under 30 dagar.

Här kontrollerar du enkelt om du redan finns registrerad hos oss!

 
 

Fakturauppgifter

Alla fält är obligatoriska och måste fyllas i vid beställning. När du har anmält dig och klickat på ”Boka” kommer du att få en bekräftelse till den E-postadress som du har angivit. Om du inte får någon bekräftelse via mail, ber vi dig kontakta oss. För att denna funktion skall kunna användas måste du godkänna lagring av en cookie på din enhet. Anmälan till seminarier är bindande, men du kan överlåta din plats till en annan person.

Vår kundtjänst hjälper dig gärna om du har några frågor. Kontakta Niklas Hargell:  niklas.hargell@bbm.bonnier.se eller telefon 070-455 72 63​.

Alla fält är obligatoriska och måste fyllas i vid beställning. När du har anmält dig och klickat på ”Boka” kommer du att få en bekräftelse till den E-postadress som du har angivit. Om du inte får någon bekräftelse via mail, ber vi dig kontakta oss. För att denna funktion skall kunna användas måste du godkänna lagring av en cookie på din enhet. Anmälan till seminarier är bindande, men du kan överlåta din plats till en annan person (gäller ej personliga medlemskap).

För frågor kring event kontakta Sara Grahn Lunell: sara.grahn.lunell@bonniernews.se eller telefon 073-558 66 38​. För prenumerationer klicka här!

Nyhetsbrevet Läkemedelsmarknaden

Dagligt nyhetsbrev som du kan läsa i din mejl, mobil, läsplatta och på din dator via www.lakemedelsmarknaden.se.

Nyhetsbrevet Apoteksmarknaden

Nyhetsbrev som kommer ut varje tisdag och torsdag som du kan läsa i din mejl, mobil, läsplatta och på din dator via www.lakemedelsmarknaden.se.