Energimarknaden affärsnyheter för dig i energibranschen

Apoteksmarknaden

Information är en färskvara och vissa nyheter behöver du snabbt för att agera rätt. Att vara tidigt ute har ibland avgörande betydelse för verksamheten – och lönsamheten.

Apoteksmarknaden är ett digitalt nyhetsbrev som varje tisdag och torsdag ger dig en uppdatering om vad som händer på apoteksmarknaden. Det är något alla som jobbar med apoteksfrågor behöver: till exempel du som är beslutsfattare i ett läkemedels- eller apoteksbolag, som har ansvar för inköp av läkemedel i ett landsting eller jobbar i en myndighet med tillsynsansvar på läkemedels- eller apoteksområdet, eller du som av annat skäl är intresserad av att veta vad som händer inom apoteksmarknaden.

Med Apoteksmarknaden får du ett försprång. Vi hjälper dig att vara först med de viktiga nyheter och förändringar som påverkar dig och dina affärsbeslut, till exempel:

  • Affärsnyheter som kan skapa förutsättningar för affärer.
  • Allt kring aktörerna på apoteksmarknaden.
  • Myndighetsbeslut hos till exempel Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket, Läkemedelsverket och Socialstyrelsen.
  • Hur du bäst kan samarbeta med andra aktörer, till exempel inom vården.
  • Aktuella domstolsprocesser.
  • Personer på nya poster och utnämningar.

På det här sättet är du alltid välinformerad och kan ta de bästa affärsbesluten för dig och din verksamhet. Det finns ingen annan nyhetspublikation som vet bättre och snabbare än vi vad som är viktigt för dig i din bransch.

Välkommen att prenumerera på Apoteksmarknaden!

Karin Johnsson
Redaktör Apoteksmarknaden
E-post: lakemedelsmarknaden@nyhetsbrev.se

Apoteksmarknaden är ett digitalt nyhetsbrev om den svenska apoteksmarknaden. Utgivningen sker varje tisdag och torsdag, med extrautgåvor så fort det händer något av särskilt intresse. Apoteksmarknaden ges ut av Bonnier Business Media.

Klicka här för att teckna en prenumeration